Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، روح الله رستم پور، مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی با اشاره به فعالیت اخیر این مجموعه اظهار کرد: پس از اردوی برون استانی چابهار که در ایام عید برگزار شد برای راحت تر شدن غربالگری عمومی در سطح شهر قزوین اقدام به راه اندازی کلینیک جهادی با نام شهید حبیبی در خیابان شهدا (سپه) کردیم و جهادگران مشغول انجام تست پی سی آر از افراد مشکوک به کرونا بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستم پور عنوان کرد: جهادگران قرارگاه شهید حجت در پیک چهارم کرونا با حضور در آزمایشگاه‌های سطح شهر در راستای تسریع و تسهیل روند پاسخگویی به مراجعان و شناسایی افراد مبتلا به کرونا کمک شایانی کردند.

وی یادآور شد: با شروع پیک پنجم کرونا نیز قرارگاه جهادی در حوزه واکسیناسیون گروه‌های هدف مشغول فعالیت است؛ استان قزوین یک مرکز تجمیعی واکسیناسیون عمومی کرونا با ۲۰ غرفه در محل نمایشگاه‌های بین المللی امام خمینی(ره) دایر کرده است که حدود ۳۰ جهادگر سلامت از قرارگاه شهید حجت به بهبود این فرآیند کمک می‌کنند و این روند همچنان ادامه دارد.

مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی با اشاره به پروژه‌های عمرانی این مجموعه از ابتدای سال ۱۴۰۰ بیان کرد: روستاهای آجربند، چاریس و اورس آباد به‌عنوان عرصه‌های مدنظر برای انجام عملیات عمرانی شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در حال حاضر جهادگران قرارگاه جهادی شهید حجت در روستای اروس آباد بخش مرکزی قزوین با نام و یادبود شهید امیرحسین علیخانی مشغول ارائه خدمات عمرانی و سلامت به مردم هستند.

رستم پور گفت: در روستای چاریس که از توابع بخش مرکزی شهرستان قزوین است مرمت بنای مسکونی مدنظر بود که به خوبی انجام شد، در روستای آجربند نیز ساخت سه واحد مسکونی از صفر تا صد در دستور کار قرار دارد که در حال حاضر جهادگران مشغول خاکبرداری و فنداسیون هستند.

مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی با بیان اینکه برآورد هزینه ساخت هر کدام از واحدهای مسکونی حدود 200 میلیون تومان است، خاطرنشان کرد: پروژه عمرانی روستای اورس آباد ساخت منزل مسکونی ۵۰ متری برای خانواده تحت پوشش کمیته امداد بوده که در مرحله دیوارچینی است.

وی تصریح کرد: مجموعه کمیته امداد و بنیاد ملی مسکن نیز با طرح وام های بلاعوض و معرفی این مددجویان برای دریافت وام‌های قرض الحسنه موافقت کرده‌اند اما از طرفی برخی از این خانواده‌ها با توجه به نداشتن ضامن معتبر بانکی هنوز موفق به دریافت این وام ها نشده‌اند و قرارگاه جهادی شهید حجت تاکنون با کمک خیرین کار تکمیل پروژه‌های عمرانی را پیش برده است.

رستم پور با اشاره به برنامه‌های آموزش و کارآفرینی قرارگاه جهادی ابراز کرد: واحد اشتغال و کارآفرینی مجموعه از ابتدای سال مشغول به پرورش جوجه‌های یکروزه بودند، در این طرح حدود ۷ هزار و ۵۰ قطعه جوجه یکروزه خریداری و به مدت یک ماه نگهداری شد و در پایان بین خانواده‌های مستحق روستایی توزیع شد.

وی افزود: کمک به معیشت خانواده‌های روستایی از مهم‌ترین برنامه‌های واحد آموزش و کارآفرینی قرارگاه جهادی است که در همین راستا بسیاری از خانواده‌های روستایی با اجرای طرح پرورش و توزیع جوجه و دریافت ۱۰ الی ۱۵ قطعه جوجه یک ماهه که در حال حاضر تبدیل به مرغ تخمگذار شده اند از مزایای این طرح بهره مند شدند.

مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی اظهار کرد: قرارگاه جهادی بنا دارد در سال ۱۴۰۰ با قدرت بیشتر پروژه های عمرانی را آغاز و با همت جهادگران با بهترین کیفیت و در کمترین زمان به پایان برساند و همین جا اعلام می کنیم که قرارگاه آماده حمایت از جهادگران و گروه های جهادی است که می خواهند به حوزه عمرانی و سایر عرصه ها ورود پیدا کنند امیداریم نیروهای جهادی پای کار بیایند و این هم افزایی در روستاها اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین اشتغالزایی روستایی رستم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر شنبه در نشست با شهرداران شهرهای یاسوج، دهدشت و گچساران افزود: همه شهرهای استان در مسیر آلایندگی نفت جنوب هستند و شامل دریافت عوارض آلایندگی شدند.

وی بیان داشت: وصول عوارض آلایندگی کار سخت و طاقت فرسایی است و مسئولان شهرداری‌ها باید در حوزه عمرانی و مبلمان شهری این اعتبارات را هزینه کنند.

روستا تصریح کرد: دغدغه ما مصرف بهینه این تخصیص‌ها و جهت دهی به سمت طرح‌های عمرانی است و انتظار می‌رود شهرداری‌های سه شهر بزرگ استان، فهرستی از طرح‌های عمرانی برای بهبود فضای شهری ارائه دهند.

وی افزود: از محل آلایندگی، اعتبارات برای طرح‌های عمرانی در راستای بهبود فضای شهری اختصاص خواهد یافت.

کد خبر 6096278

دیگر خبرها

  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی